Trouw fotoshoot cadeau

Trouw fotoshoot cadeau

Het leukste trouw-cadeau om te geven.. én om te krijgen!

Een uniek trouw-cadeau met een prachtige herinnering voor nu en later! Of jullie nu net pas samen zijn of al heel wat jaren.. jullie gaan trouwen! En dat is het vastleggen waard. Geniet van elkaar en van jullie dag en maak je geen zorgen of er wel voldoende goede foto’s gemaakt zullen worden.

Onze professionele bruidsfotografen zorgen voor een zorgeloze dag met prachtige en spontane foto’s.

Wil jij iemand verrassen met een uniek en bijzonder cadeau? Bestel hier jouw cadeaubon.

De cadeaubonnen zijn geheel naar eigen smaak samen te stellen. Wil je alleen de fotoshoot cadeau doen of wil je ook gelijk een foto op canvas cadeau geven? Jij bepaalt de hoogte van het bedrag van de cadeaubon.

De cadeaubonnen zijn gemakkelijk in te wisselen tijdens de fotoshoot.

Jaren later kun je nog samen terugkijken naar deze prachtige dag en herinneringen ophalen. Dit zijn blijvende herinneringen, voor altijd.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Puur ✿ Uniek ✿ Professioneel ✿ Liefdevol

 

Een feel good BruiloftShoot naar jouw wensen!

Bij elk pakket minimaal 5 digitale foto's cadeau.

Ongeacht het aantal personen.

Kies jouw datum en tijd.

Genieten tijdens jouw bruiloft

Een unieke fotoshoot cadeau

Onze professionele Bruiloft fotografen leggen jouw mooiste dag vast met fantastische foto’s.

Bepaal zelf hoe lang jij de fotograaf nodig hebt op jouw bruiloft. Denk aan fotografie tijdens de ceremonie of een fotoshoot van het bruidspaar.

Elk moment is de herinnering waard!

Tijdens de bruiloftshoot zorgt de fotograaf voor een ontspannen sfeer. Zo worden er sfeerbeelden van de dag gemaakt maar zullen er ook aanwijzingen van de fotograaf zijn tijdens de fotoshoot.

De fotograaf is er zolang jij die nodig hebt. De gemaakte foto’s worden na de grote dag zo snel mogelijk uitgezocht en bewerkt. Binnen 1 week na de bruiloft zijn jouw foto’s te bewonderen via jouw persoonlijke link.

Bruiloft fotoshoot 

De mooiste dag van je leven voor altijd vastgelegd in een tastbare herinnering.

Tijdens deze dag vol geluk geven onze fotografen je een ontspannen gevoel en een onvergetelijke herinnering.

De fotografen van Bruiloft Shoots zijn gespecialiseerd in het vastleggen van spontane momenten en weten precies wanneer zij moeten klikken. Van de ‘first look’ tot het ja-woord en de kus. Geen enkel moment wordt gemist.

Voor of na de ceremonie is er tijd voor een liefdevolle fotoshoot gevolgd door familiefoto’s. Laat je leiden door de fotograaf en laat prachtige foto’s maken met bijvoorbeeld de trouwauto of op de trouwlocatie.

Een trouwreportage door Bruiloft Shoots is zorgeloos en een unieke ervaring die geheel zelf samen te stellen is door jou. Bepaal zelf hoelang jij de fotograaf nodig hebt op jouw bruiloft.

Toegankelijk ✿ Liefdevol ✿ Professioneel ✿ Puur