Trouwfotograaf Breda

Trouwfotograaf

Ga jij binnenkort trouwen in Breda?

Of je nu een trouwfotograaf zoekt voor tijdens de ceremonie of alleen voor bij het diner en feest. Jij bepaalt hoe lang de fotograaf aanwezig is op jouw bruiloft!

Reserveer een trouwfotograaf voor jouw bruiloft in Breda en geef gemakkelijk aan welke onderdelen van de dag jij gefotografeerd wilt hebben.
Zo kan de fotograaf er al zijn bij het aankleed moment van de bruid, of pas bij de first look. Tijdens de ceremonie is het ook mogelijk om 2 fotografen te reserveren zodat je zeker weet dat alle momenten gevangen worden in een prachtige foto.

Onze trouwfotografen zorgen voor een ongedwongen sfeer en luisteren naar jouw wensen. Daarnaast zijn ze bekend met mooie plekjes in de omgeving van Breda voor jullie bruiloft fotoshoot.

Wil je graag weten hoe de foto’s er uit zouden kunnen komen te zien? Bekijk onze inspiratie pagina.

Vaste lage prijs

Een BruiloftShoot al vanaf 169 euro!

Professioneel

Onze professionele fotografen leggen jullie geluk vast op de mooiste dag van jullie leven.

Spontaan

Wij vangen de mooiste momenten op jullie bruiloft zodat je terugkijkt op een fantastische dag.

Flexibel

Stel je eigen fotografie pakket samen.

Bruiloft Shoots.

De mooiste dag van je leven voor altijd vastgelegd in een tastbare herinnering.

Tijdens deze dag vol geluk geven onze bruiloft fotografen je een ontspannen gevoel en een onvergetelijke herinnering.

De fotografen van Bruiloft Shoots zijn gespecialiseerd in het vastleggen van spontane momenten en weten precies wanneer zij moeten klikken. Van de ‘first look’ tot het ja-woord en de kus. Geen enkel moment wordt gemist.

Voor of na de ceremonie is er tijd voor een liefdevolle fotoshoot gevolgd door familiefoto’s. Laat je leiden door de fotograaf en laat prachtige foto’s maken met bijvoorbeeld de trouwauto of op de trouwlocatie.

 

Een trouwreportage door Bruiloft Shoots is zorgeloos en een unieke ervaring die geheel zelf samen te stellen is door jou. Bepaal zelf hoelang jij de fotograaf nodig hebt op jouw bruiloft.

Professioneel ✿ Toegankelijk ✿ Waardevol ✿  Puur

Onze trouwfotografen

Onze trouwfotografen zorgen voor een professionele en ongedwongen fotoshoot. Wij leggen jouw geluk vast en maken er een onvergetelijke herinnering van. Vanaf het aankleed moment van de bruid tot aan de openingsdans tijdens het feest. Jij bepaalt hoe lang onze fotograaf aanwezig is op jouw bruiloft.

De trouwfotograaf komt naar jullie trouwlocatie toe. Hier wordt gekeken naar de mooiste plekjes voor jullie bruiloft fotoshoot. Wij komen niet alleen in Breda maar ook in Etten-Leur, Oosterhout en Tilburg.

De fotografen van Bruiloft Shoots zorgen voor de juiste sfeer. Zo zal je tijdens de ceremonie niks merken van je fotograaf, maar staan de mooiste momenten perfect op de foto. Graag een fotoshoot na je ceremonie? Geen probleem!

De trouwfotograaf zorgt voor een prachtige herinnering voor de mooiste dag van jullie leven met onvergetelijke foto’s.

De fotografen van Bruiloft Shoots zijn gespecialiseerd in het vastleggen van spontane momenten en weten precies wanneer zij moeten klikken.

Wil je graag voorafgaand van je bruiloft een loveshoot? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Neem hiervoor een kijkje op onze site: buitenshoots.nl