Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk onze antwoorden op de veel gestelde vragen hieronder.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via de chat of mail naar hallo@bruiloftshoots.nl.

Vragen over de fotoshoot

Wat is er inbegrepen bij een fotoshoot van 269 euro?
Bij de instapprijs van 269 euro zitten in ieder geval 5 digitale foto’s cadeau. De fotograaf is aanwezig bij de ceremonie. Wil je dat de fotograaf langer blijft dan kan je extra momenten toevoegen.

Hoeveel uur is de fotograaf aanwezig?
Wij zijn flexibel in het aantal uren dat wij komen fotograferen. Daarom rekenen wij niet met uren maar met momenten. Zo kies jij zelf bij welke momenten van jouw bruiloft jij een fotograaf aanwezig wilt hebben. Is dit bijvoorbeeld vanaf de ceremonie of al vanaf het aankleed moment van de bruid.

Moet ik extra betalen voor reiskosten?
De prijs is inclusief reiskosten voor de eerste 20 kilometer van onze basislocaties, alles daarbuiten wordt op offerte basis aangevraagd.

Basislocaties zijn: Amersfoort – Arnhem – Breda – Den Bosch – Den Haag – Eindhoven – Haarlem – Utrecht en Zwolle. 

Fotograferen jullie ook alleen het bruiloftsfeest? 
Ja, je kunt zelf aangeven voor welk moment van je bruiloft je een fotograaf wilt hebben. Als dit alleen voor het feest is, dan kun je dit aangeven bij het reserveren.

Kan ik ook momenten kiezen die niet op elkaar aansluiten?
Het is helaas niet mogelijk om de fotograaf voor de ochtend te reserveren en dan pas weer voor het feest. De momenten moeten op elkaar aansluiten zodat de fotograaf aan een stuk aan het werk is.

Is het mogelijk om een second shooter te reserveren?
Dat is zeker mogelijk. Bij elk moment van jouw bruiloft kun je ervoor kiezen om een second shooter te reserveren. Dit houdt in dat er op dat moment 2 fotografen aanwezig zullen zijn op jouw bruiloft.

Reserveren

Hoe kan ik mijn bruidsfotograaf reserveren?
Je kunt gemakkelijk reserveren via ons online reserveringsformulier. Hier kies je jouw trouwdatum, de begintijd en de momenten die je gefotografeerd wilt hebben.

Hoe weet ik welke fotograaf er op mijn bruiloft komt?
De fotograaf neemt na jouw reservering even kort contact met je op om kennis te maken. Tijdens dit gesprek kun je eventuele wensen alvast doorgeven. Ook wordt er 1 week voorafgaand aan de bruiloft contact gezocht. 

Wat gebeurt er als de fotograaf ziek is op mijn trouwdag?
Wij zorgen ervoor dat er voor elke bruiloft een fotograaf stand-by staat. Mocht jouw bruidsfotograaf zich ziek melden op jouw trouwdag, dan zorgen wij dat er een back-up fotograaf jullie kant op komt!