Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk onze antwoorden op de veel gestelde vragen hieronder.
Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op via de chat of mail naar hallo@bruiloftshoots.nl.

Vragen over de fotoshoot

Wat is er inbegrepen bij een budget fotoshoot van 169 euro?
Bij het budget pakket is de fotograaf alleen aanwezig bij de ceremonie. Deze fotoshoot duurt maximaal 45 minuten. Jullie krijgen 5 digitale foto’s cadeau.

Hoeveel uur is de fotograaf aanwezig?
Wij zijn flexibel in het aantal uren dat wij komen fotograferen. Daarom rekenen wij niet met uren maar met pakketten. Zo kiezen jullie zelf bij welke momenten van jullie bruiloft de fotograaf aanwezig is. Is dit bijvoorbeeld alleen bij de ceremonie of de gehele dag?

Moet ik extra betalen voor reiskosten?
De prijs is inclusief reiskosten voor de eerste 20 kilometer van onze basislocaties, alles daarbuiten wordt op offerte basis aangevraagd.

Basislocaties zijn: Amersfoort – Arnhem – Breda – Den Bosch – Den Haag – Eindhoven – Haarlem – Utrecht en Zwolle. 

Fotograferen jullie ook alleen het bruiloftsfeest? 
Nee, helaas fotograferen wij niet alleen het bruiloftsfeest. Wij fotograferen tot aan de openingsdans.

Onze wensen komen niet overeen met de pakketten, wat nu?
Hebben jullie een andere dagindeling dan één van onze pakketten? Neem dan even vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen dan met jullie meedenken en bekijken welk pakket het beste bij jullie wensen past.

Is het mogelijk om een second shooter te reserveren?
Afhankelijk van beschikbaarheid is dat zeker mogelijk. Geef dit aan in jullie reserveringsaanvraag. Dan kunnen wij kijken of we een tweede fotograaf mee kunnen nemen.

Reserveren

Hoe kan ik mijn bruidsfotograaf reserveren?
Jullie kunnen gemakkelijk reserveren via ons online reserveringsformulier. Hier kies je jullie trouwdatum, de begintijd en het gekozen pakket.

Hoe weet ik welke fotograaf er op mijn bruiloft komt?
De fotograaf neemt na jullie reservering even kort contact met jullie op om kennis te maken. Tijdens dit gesprek kunnen jullie eventuele wensen alvast doorgeven. Ook wordt er 1 week voorafgaand aan de bruiloft contact gezocht. 

Wat gebeurt er als de fotograaf ziek is op mijn trouwdag?
Wij zorgen ervoor dat er voor elke bruiloft een fotograaf stand-by staat. Mocht jullie bruidsfotograaf zich ziek melden op jullie trouwdag, dan zorgen wij dat er een back-up fotograaf jullie kant op komt!